Nakke og skulder

Kort produktbeskrivelse

ThermaCare® til nakke og skulder er specielt egnet til behandling af smerter, der skyldes spændinger eller overanstrengelse i muskler og led. Produktet er blødt og behageligt at have på og bruges under tøjet.

Hvad gør ThermaCare® til nakke og skulder unik?

 • Effektiv smertelindring

  Reducerer smertesignalerne til hjernen

 • Langvarig varme

  Uden brug af lægemidler

 • Dokumenteret effekt

  Smertelindring i op til 16 timer

 • Fleksibel og allergivenlig

  God tilpasning til bevægelserne

Sådan virker ThermaCare®

ThermaCare® virker på tre forskellige måder:

 • Smertelindrende

  Varmereceptorer i huden bliver stimuleret og reducerer smertesignalerne til hjernen.

 • Øget blodcirkulation

  Blodtilførslen øges og affaldsprodukter fjernes fra det smerteramte område.

 • Muskelafslappende

  Den konstante varme trænger dybt ned i huden og løser op for spændinger.

Sådan anvender du ThermaCare® til nakke og skulder

 • 1. Åbn posen lige før brug

  ThermaCare® leveres i en lufttæt pose. Når posen åbnes, kommer produktet i kontakt med luften og varmecellerne aktiveres.

  Efter ca. 30 minutters opvarmning opnås den terapeutiske temperatur på ca. 40 °C.

 • 2. Fold produktet ud

  Sørg for, at huden er ren og tør før påføring. Fjern beskyttelsesfolien fra de to allergivenlige limflader.

 • 3. Placér produktet på smerteområdet

  Hold produktet med begge hænder, og placér det på det ønskede smertende område. Tryk limfladerne ned, så det sidder fast.

  Temperaturen opretholdes i otte timer.

Dokumenteret effekt

Kliniske studier viser, at ThermaCare® kan virke smertelindrende i op til 16 timer. Varmen trænger dybt ned i vævet, varmereceptorer i huden bliver stimuleret og dermed reduceres smertesignalerne til hjernen. Den lindrende effekt varer i otte timer, mens produktet anvendes, og har en udvidet effekt på yderligere otte timer efter at produktet er fjernet. Studierne er baseret på ThermaCare® til lænderyggen.

effekt varer i otte timer, mens produktet anvendes, og det har en udvidet effekt på yderligere otte timer efter at produktet er fjernet. Studierne er baseret på ThermaCare® til lænderyggen.

Nadler, S.F. et al. 2003. Continuous low-level heatwrap therapy for treating acute nonspecific low back pain. Arch Phys Med Rehabil, Vol 84, pp 329-334

Nadler, S.F. et al. 2002. Continuous low-level heat wrap therapy provides more efficacy than ibuprofen and acetaminophen for acute low back pain. SPINE, Volume 27, pp 1012–1017

Nadler, S.F. et al. 2004. The physiologic basis and clinical applications of cryotherapy and thermotherapy for the pain practitioner. Pain Physician, 7, pp 395-399

Nadler, S.F. et al. 2003. Overnight use of continuous low-level heatwrap therapy for relief of low back pain. Arch Phys Med Rehabil, Vol 84, pp 334-342

ThermaCare® til nakke og skulder

ThermaCare® bør anvendes ved første tegn på smerter eller spændinger i musklerne. For at opnå det bedste resultat anbefaler vi at anvende ThermaCare® i otte timer, i to til tre dage i træk. ThermaCare® kan anvendes på samme smerteområde i maksimalt otte timer i løbet af et døgn.

ThermaCare® må ikke bruges på ødelagt eller beskadiget hud, på områder med hudafskrabninger eller hævelser, som er opstået i løbet af de sidste 48 timer eller på områder af kroppen, hvor du ikke kan føle varme. Rådfør dig med autoriseret sundhedspersonale før brug, hvis du har diabetes, dårlig blodcirkulation, hjertesygdom, leddegigt eller er gravid. ThermaCare® må ikke anvendes på samme behandlingsområde, hvor der påføres cremer og/eller salver, eller andre former for varme. Risikoen for forbrændingsskade stiger med alderen. Hvis du er over 55 år, frarådes det at anvende produktet, mens du sover. Stands brugen og kontakt en læge, hvis dine smerter efter syv dage bliver værre eller er uændret.

Læs mere om effekten

ThermaCare® er en effektiv smertebehandling, som producerer dybdegående varme til muskler og led. Varmen trænger dybt ned i vævet, varmereceptorer i huden bliver stimuleret og dermed reduceres smertesignalerne til hjernen.

Læs mere

Her kan du købe ThermaCare®